Bay Watch Oso

Oso at Laguna de Apoyo

Oso har et underligt forhold til vand. Han elsker at svømme, når det er varmt – men kun i ferskvandslaguner, han kan kan ikke lide havet. Og så bliver han helt balstyrrig når han kommer ud af vandet.

Han kan ikke lide at mennesker går i vandet, og han får en ustyrlig trang til at være livredder, når nogen han kender, eller tror han kender (han ser jo ikke så godt) er i vandet. Han har indledt redningsaktioner med de vildeste spring fra badebroer.

Oso at Laguna de Apoyo

Hans måde at redde folk på er at klatre op på på dem for at overtale til dem at svømme i land igen. Da han både vejer og har skarpe kløer, kan Osos paniske omsorg for nødstedte badende derfor nemt blive lidt af en selvopfyldende profeti, hvis mig og Maggan ikke passer på…

Her er vi på et sted der hedder San Simian ved Laguna de Apoyo – absolut at anbefale, hvis Monkey Hut er optaget, som det var i lørdags. Måske endda også, når der er ledigt på Monkey Hut. Afslappet personale, ikke helt vildt dyrt, man kan spise der, ingen overgearet gringo-ejer i syne. Og det er rart, at de har ladet træerne blive…

Maggan at San Simian

Turen hjem tog vi ad vejen langs lagunekrateret til Catarina. Som det kan ses, var det omvejen, og et stop undervejs, værd:

El Vulcan de Mombacho

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s